Ahol szeretik a hétfőt

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye

A változás, a megújulás fontos része a mindennapoknak - interjú Ráduly Orsolyával

2018. december 08. - A jövő munkahelye

img_2444-2-e1543910378866.jpgValamivel több, mint egy éve, egy multi cég kommunikációs vezető pozíciójából csatlakoztál az Aon Magyarország HR Tanácsadási csapatához. Milyen az Aon-os élmény?


 

Aonosnak lenni nagyon különleges érzés, van benne valami csimborasszó, amit nehéz megfogalmazni. Ez itt egy teljesen egyedülálló kultúra, amelyet mi magunk alakítunk, formálunk olyanná, amilyenben valóban szeretünk dolgozni.

Mekkora változást hozott ez az életedben? mennyiben más ez a munka?

Szerintem van valami amiben nem tudunk váltani. Az pedig a munkához való hozzáállásunk, etikánk. Az a bizonyos belső tartás és az, hogy szenvedéllyel, meggyőződéssel csináljuk -e vagy sem.
Persze minden váltásnak vannak izgalmas járulékai, mint pl. amikor a Hősök terére néző sarokirodát felcseréled a babzsákra és a fotelre, amikor sokkal dinamikusabban alakul a naptárad, mint azt előtte évekig megszoktad, amikor az évekig használt ikonikusan hozzádnőtt Filofaxodat hónapokig elő sem veszed, mert rájössz – bocsánat: szeretett kollégáid megmutatják, hogy sokkal egyszerűbb és gyorsabb direkt a laptopba jegyzetelni.
Őszintén: igazából ezek mind-mind adalékok, a váltás / változás velejárói.
Azt látom, hogy manapság egyre inkább előny minden szempontból, ha gyorsan adaptálod a változást, – és itt egy bázvörd: agilis vagy.
Én ezt most tanulom, és néha magam sem hiszem el, de komolyan élvezem.

A cég kommunikációs és pr vezetője lettél, emellett a munkáltatói márka üzletágat is vezeted. Idén az egyik tudatos döntésetek azt volt, hogy személyes interjúkban mutatjátok be a csapatot. Miért?

A hitelesség, a valós dolgok kommunikálása, hogy azt mondjuk magunkról, ami valóban van fontos szakmai vezérfonalam. Így, amikor az év eleji tervezőnkön azon gondolkodtunk, mi is legyen a „csapásirányunk”, számomra nem volt kérdés, hogy azt kell megmutatni, akik mi vagyunk, ahogy mi működünk, kiegészítve egymást egységként.
Az egész csapat, beleértve Virit és társaimat a vezetőségben ebben maximálisan támogattak, így állandó tettestársammal, Békéssy Olgival és szupercsapatával valóban 21. századi módon tudjuk ezt kommunikálni.

img_2493-e1543910531977.jpgOrsi és Misi

Az Aon Magyarország 2018 februárjában publikálta a #dolgoznielmeny kutatást, mellyel a munkavállalói élmény fogalmát egyszer, s mindenkorra a térképre tettétek itthon. A HR Festtel és a Legjobb Munkahelyek Programmal is mindenhol a címlapon voltatok. Jövőre újra tervezitek a munka világát forradalmasító World of Work Moonshot verseny elindítását. Miért nem elég az, amit elértetek? Miért kell mindig a megújulás?

Bázvörd már volt, most mondok egy közhelyet: mert mindig minden folyamatosan megújul.
Valójában pedig azért, mert bennünk is ez van, folyamatosan nézzük merre fog tartani a piac, mik a trendek, és próbáljuk kiválasztani belőlük azokat az értékteremtő elemeket, amikkel mi is azonosulni tudunk. Nincs ebben semmi különös: szenvedéllyel szeretjük csinálni azt, amit csinálunk és van terünk, hogy kipróbálhassunk dolgokat.
Hiszünk benne, hogy amit mondunk, teszünk, cselekszünk, az értéket teremt.
Ez nagy felelősség, mert ahogyan, mondod a piac visszaigazolja, hogy számít a véleményünk.

image-1-2.jpg

Az a bizonyos rántottás zsömle :)

Mi az ami tölt, amit a munkán kívüli időben élményeket ad neked?

A szeretteimmel, beleértve egyéves Misi kutyámat, barátaimmal együtt töltött idő.
A lassú, elnyújtott reggelik papír újsággal / magazinnal a kezemben.
A bundáskenyér sok sajttal és fokhagymával. Édesanyám sajtos rántottás zsömléi, amikkel néha még ma is meglep.
A séták. A „télszag” a természetben. A tenger.

Most, hogy jobban belegondolok, valójában a tojás, a jó minőségű kenyér és a sajt. Minden formában � (kacsintós jel)

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovomunkahelye.blog.hu/api/trackback/id/tr9414471480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása