Ahol szeretik a hétfőt

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye

Új vezető a Kincentric Magyarország élén

2020. szeptember 07. - A jövő munkahelye

untitled_design_3_v2.jpg

Köcse Bálint veszi át a Kincentric Magyarország csapatának vezetői posztját, aki korábban a cég munkavállalói életciklus üzletágának vezetőjeként dolgozott. Uzsák Éva Virág közel 15 év után búcsúzik a cégtől. 

A cég magyarországi üzletágának új vezetője gyakornokként került nyolc évvel ezelőtt a vállalathoz, ahol nem csak magyar, hanem globális programok projektvezetőjeként is dolgozott. 2015-ben és 2016-ban a jól ismert Legjobb Munkahelyek Program vezetői szerepét is betöltötte.

Köcse Bálint belépése óta különböző iparágakban, számos céggel dolgozott együtt azért, hogy együtt jobb munkahelyeket teremtsenek az országban.

kocse_balint_v2.jpg

„Szenvedélyem az, hogy az ügyfeleknek adott tanácsaink adat alapúak legyenek, így a valódi fejlesztési lehetőségekre és a legnagyobb hatással rendelkező területekre tudunk fókuszálni. Hiszem, hogy az adatok a mostani és az előre látható turbulens időkben még fontosabb iránytűi lesznek a döntéshozóknak. A célunk a Kincentric csapatával továbbra is az, hogy az embereket és a munkavállalói élményt középpontba helyező szervezeti és vezetői kultúra kialakításában támogassuk a vállalatokat. Ehhez adunk validált nemzetközi módszertant, intuitív eszközöket és széleskörű tanácsadói tapasztalatunkat felhasználva támogatást.” – nyilatkozta Köcse Bálint.

Uzsák Éva Virág szeptember végén távozik a cég éléről. A szakember az elmúlt közel 15 évben több vezetői szerepet is betöltött: évekig volt a cég üzletfejlesztési, majd innovációs vezetője, felelt PR-ért, kommunikációért, jellemzően a „vad ötletekért” és a megújulásért.
Ennek megfelelően a szervezeti sikereken túl megannyi szemléletformáló kezdeményezés is kapcsolódik a nevéhez a HR szakmában.

uzsak_eva_virag_v2.jpg

“Végtelenül hálás vagyok a Hewitt-nál, Aon-nál és a Kincentric-nél töltött éveimért. Ez a csapat egy különleges hely, különleges kultúra, egyedülálló fejlődési lehetőségekkel. Elképesztő teret és fantasztikus lehetőségeket kaptam az elmúlt másfél évtized során különböző szerepekben, majd betölthettem a hazai csapat első számú vezetői pozícióját és a feleltem régió vezetői szerepben is három európai piacért egy teljes transzformáció időszakában. Büszkeséggel tölt el, hogy több sikeres brandváltás után a Kincentric csapata továbbra is meghatározó szereplője lesz a hazai és az európai HR szakmának. Fantasztikus utat jártam be. De úgy érzem számomra most van itt az idő teret adni az újnak. Lehetőséget adni a Kincentric csapatában az évek során mellettem felnőtt tehetségeknek, hogy az átalakult új szervezetet új szerepekben már ők vezethessék sikerre.” – mondta Uzsák Éva Virág.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovomunkahelye.blog.hu/api/trackback/id/tr9716188732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása