Ahol szeretik a hétfőt

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye

A szeretet és az odafigyelés az EcoFamily alapértékei

2021. március 04. - A jövő munkahelye

ecofamily.jpg

Az EcoFamily minden helyzetben elsősorban azt veszi figyelembe, hogy a cég felelős a náluk dolgozó 1000 ember és családjaik biztonságáért. Ennek érdekében a koronavírus-korlátozások idején átmenetileg néhány üzletet is bezártak. Lükő Szilvia, a Kincentric Legjobb Munkahelyet díjat hatodszor elnyerő EcoFamily személyzet- és szervezetfejlesztési vezetője szerint szeretettel és odafigyeléssel kell a munkatársak felé fordulni, és olyan szervezeti kultúrát kell kialakítani, ahol valóban számít az emberek véleménye és az érzéseik. 

Mit jelent számotokra a díj?

A Kincentric Legjobb Munkahelyek díj kiemelten fontos számunkra, mivel munkatársaink visszajelzései alapján nyerhettük el. A felmérés eredményeit mindig alaposan elemezzük, és hálásak vagyunk minden visszajelzésért, ami alapján fejlődni tudunk.

Milyen fejlesztéseket hajtottatok végre az előző Kincentric Legjobb Munkahelyek Program tanulságai alapján?

Tudjuk, hogy ma az egyik legfontosabb érték a munka–magánélet egyensúly fenntartása, ezért a teljes hálózatban 2 nap extra pótszabadságot adtunk dolgozóinknak.

A koronavírus okozta rendhagyó helyzetben hogyan tudtátok fenntartani/növelni a kollégák elkötelezettségét? Melyek voltak a legnagyobb kihívások? Milyen konkrét intézkedéseket vezettetek be?

A 2020-as év számunkra is sok kihívást tartogatott. Minden helyzetben elsősorban azt vettük figyelembe, hogy felelősek vagyunk a nálunk dolgozó 1 000 ember és családjaik biztonságáért. Kihívás volt számunkra, hogy sok kisgyermekes szülő dolgozik üzleteinkben, ezért számukra is lehetővé tettük, hogy otthon maradhassanak, még akkor is, ha ezért átmenetileg néhány üzletünket nem tudtuk kinyitni. A fizetés nélküli szabadságon lévő munkatársainknak is átmeneti bérelőleg-támogatást nyújtottunk, és osztott műszakokat hoztunk létre munkavállalóink nagyobb biztonságáért.

 Milyen tanácsot adnátok azoknak a cégeknek, akik Kincentric Legjobb Munkahellyé szeretnének válni?

A legfontosabb tanács talán az, hogy szeretettel és odafigyeléssel forduljanak a munkatársaikhoz, és olyan szervezeti kultúrát alakítsanak ki, ahol mindenki véleménye és érzései valóban számítanak.

Fotó: Kovács Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovomunkahelye.blog.hu/api/trackback/id/tr9516450016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása