Ahol szeretik a hétfőt

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye

Elkötelezetten a fejlődés iránt

Újra legjobb munkahely a WHC Cégcsoport

2019. december 30. - A jövő munkahelye

whc_cegcsoport_1.jpg

A 30 éves WHC Cégcsoport elkötelezett a fejlődés iránt. Céljuk, hogy a legjobb HR szolgáltatóvá váljanak. Ehhez pedig - vallják -, a legjobbat kell nyújtaniuk a munkatársaik felé is. A másodjára Legjobb Munkahellyé vált WHC Cégcsoport HR vezetőjét, Pungor Beátát kérdeztük a díjátadót követő időszakról.

Mit jelent számotokra ez a díj?

Elismerés és megerősítés is egyben, mert a díj által visszaigazolást nyert, hogy munkáltatóként jó úton járunk.

Milyen fejlesztéseket vittetek véghez az előző Legjobb Munkahelyek Program tanulságait levonva? 

Még jó pár fejlesztésünk folyamatban van, ugyanis nagy horderejű témáknak álltunk neki, hogy a kollégáink igényeit még magasabb színvonalon szolgáljuk ki. Ilyenek például a cégünkön belüli vertikális és horizontális karrierutak definiálása és a munka-magánélet egyensúly megfelelő szintre billentése.

Milyen volt a Legjobb Munkahelyek Program hatása a cégben?

A munkatársaink számára is világossá vált, hogy egy Legjobb Munkahelyen dolgoznak, illetve ők is tudják, hogy a hasznos visszajelzéseiket beépítjük a napi működésünkbe, ami által bevonódnak a vállalati döntéshozatalba és így közös érdekek mentén alakítjuk a cégnél  a közös jövőnket.

Miben változtatok? Miben mertetek nagyot lépni?

Bátrabbak lettünk, mint amilyenek az első díj elnyerésekor voltunk. A belső kommunikáció fejlesztésében és az utánpótlás-nevelés kérdéskörben nagy lépéseket tettünk az elmúlt évben.

Melyik tevékenységnek / változtatásnak volt a legnagyobb pozitív hatása?

Mint korábban említettem, nagy horderejű témáknak álltunk neki, és az akciótervek kifutása 2020-ban valósul meg.Vagyis a pozitív hatás még hátravan, miközben újra Legjobb Munkahely díjazottak lettünk.

Kinek / Kiknek volt a legnagyobb szerepe abban, hogy Legjobb Munkahelyek legyetek?

A cégünk HR és marketing részlege, valamint a felső és középvezetői réteg kiemelten sokat dolgozott ezért, de a beosztotti szinten dolgozó kollégák is elköteleződtek az akcióterveink mellett.

Mi az az egy tanács, amit adnál annak a cégnek, aki Legjobb Munkahely szeretne lenni? 

Jó kérdés. Amelyik vállalat sohasem indul el a felmérésen, az olyan, mint egy tengerjáró hajó, amelyiknek nincs navigációja és az utasainak a beszálláskor nem tudja megmondani, hogy az utazás során merre fognak menni, milyen szigeteket fognak látni és mennyi idő alatt érnek a célállomásra. Ezzel nem azt mondom, hogy a még-nem-díjazott cégek nem Legjobb Munkahelyek, hanem inkább azt, hogy csak az a vállalat lesz birtokában ennek az elismerésnek, amelyik veszi a bátorságot és elindul a felmérésen.

Szerinted mi a siker titka?

A Legjobb Munkahely sikerének a titka a WALK THE TALK. Csináld, amit mondasz.

Mi volt a Legjobb Munkahelyek Program legnagyobb tanulsága a WHC Cégcsoportnak?

A legnagyobb tanulság a mi 250 fős cégméretünknél az volt, hogy még a quick win akciótervek végigvitele is időbe telik. Sokkal több akciótervet indítottunk, mint amit kapacitásban elbírunk.

Hogyan ünnepeltetek?

A 2019- es év végi vállalati rendezvényünkön visszatekintettünk az évre, kitűztük az új esztendőre a célokat és a pezsgő után hajnalig táncoltunk. Egy sok munka utáni jól megérdemelt mulatsággal zártuk az évet.

Melyek a jövőbeni tervek?

Nemzetközi növekedés, a szolgáltatási színvonalunk még magasabb szintre emelése és 2020-ban is a Legjobb Munkahely díj elnyerése.

 

Fotó: Lakos Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovomunkahelye.blog.hu/api/trackback/id/tr8615367686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása