Ahol szeretik a hétfőt

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye

A munka halott. Találjuk fel újra!

Te hogyan dolgoznál szívesen?

2017. július 25. - A jövő munkahelye

 

Utazós munkakörök létrehozása, hogy a világot járva állandó inspirációhoz jusson a munkavállaló, mesterséges intelligencia általi munkaszervezés, co-working lakóházak építése, ahol a munkahely és a lakás is egy helyen van, új munkakörök létrehozása, ahol kötelezően van szellemi, fizikai és kreatív munkafolyamat. Néhány példa a World of Work Moonshot augusztus végi versenyére beérkezett pályázatok közül.  Az ugyanis már biztosan látszik, hogy a munka a XX. századi értelmezésében halott. Találjuk ki újra a munka világát!

2020-ra, vagyis három év múlva az Egyesült Államokban várhatóan a munkaerő 40%-a szabadúszó lesz és ötmillió munkahely szűnik meg a robotizáció hatására. Magyarországon is egyre nagyobb az igény a rugalmas munkavégzésre, ahol nincs kötelező törzsidő és a kollégák maguk választhatják ki, hogy milyen projekten szeretnének dolgozni. Az emberek hosszútávon munkaélményt, nem alkalmazotti státuszt keresnek.

Te hogyan dolgoznál szívesen? Hogyan változtatnád meg a munka világát? Erre várnak választ a World of Work Moonshot verseny kiírói és bármilyen őrültnek, tűnő, nagyívű ötletet be lehet dobni. A formátum egyszerű, küldj egy egy tweet, vagyis maximum 140 karakter hosszúságú szöveget, a www.wowmoonshotbyaon.com weboldalra, amit egy maximum egy perces videoval is kiegészíthetsz. Inspirációnak Veres Rita az Aon Magyarország cégvezetője mondja el egyik moonshot ötletét ebben a videoban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovomunkahelye.blog.hu/api/trackback/id/tr4912677465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása